v
Email: Password:
Login
Register Forgot password
VI-O-C Orijentacijska utrka 6. OŠ Varaždin->Results
Stage:
v

Pos.NameClass ClubCountry Time1 Time

M18
1.Ozren Pevec M18   12:20 (1) 12:20
2.Bruno Vodopija M18   14:18 (2) 14:18 +01:58
3.Luka Kocijan M18   14:41 (3) 14:41 +02:21
4.Noa Kolarek M18   15:20 (4) 15:20 +03:00
5.Vibor Strmečki M18   15:40 (5) 15:40 +03:20
6.Ivan Pasquino M18   15:59 (6) 15:59 +03:39
7.Borna Kuzmanić M18   17:17 (7) 17:17 +04:57
8.Noa Turk M18   19:56 (8) 19:56 +07:36
9.Martin Meštrović M18   20:58 (9) 20:58 +08:38
10.Janik Martinčević M18   22:46 (10) 22:46 +10:26
Luka Gojmerac M18   mp disq
Mario Lah M18   mp disq
Noa Kelc M18   mp disq

M45
1.Tony Udris M45   15:31 (1) 15:31
2.Ivo Tišljar M45   18:11 (2) 18:11 +02:40
3.Zdenko Horjan M45   18:52 (3) 18:52 +03:21
4.Dario Štambuk M45   21:36 (4) 21:36 +06:05
5.Tomislav Gojmerac M45   22:25 (5) 22:25 +06:54
6.Miroslav Priher M45   23:20 (6) 23:20 +07:49
7.Robert Belović M45   38:38 (7) 38:38 +23:07
8.Milan Turkalj M45   39:22 (8) 39:22 +23:51
9.Predrag Labaš M45   64:14 (9) 64:14 +48:43
Srećko Radulović M45   dnf disq
Petar Strmečki M45   mp disq

Muški A
1.Željko Koščak Muški A   17:49 (1) 17:49
2.Tomislav Meštrović Muški A   23:06 (2) 23:06 +05:17
3.Miroslav Hainž Muški A   25:43 (3) 25:43 +07:54
4.Danijel Fabijanić Muški A   28:42 (4) 28:42 +10:53
5.Predrag Markulinčić Muški A   30:29 (5) 30:29 +12:40
Tomislav Varnica Muški A   mp disq
Goran Vodopija Muški A   mp disq
Ivan Šeperić-Grdiša Muški A   mp disq
Marko Leljak Muški A   mp disq

Muški B
1.Luka Kosić Muški B   16:36 (1) 16:36
2.Antonio Martinović Muški B   22:48 (2) 22:48 +06:12
3.Marko Krnić Muški B   24:09 (3) 24:09 +07:33
4.Marin Cvitković Muški B   24:50 (4) 24:50 +08:14
5.Matej Podboj Muški B   26:07 (5) 26:07 +09:31
6.Miran Košćica Muški B   37:22 (6) 37:22 +20:46
7.Dalibor Sovilj Muški B   40:20 (7) 40:20 +23:44
8.Bruno Parat Muški B   47:34 (8) 47:34 +30:58
9.David Andrić Muški B   57:32 (9) 57:32 +40:56
Krešimir Štrukelj Muški B   dns disq
Emerik Večerić Muški B   dns disq

Škola
1.Dorijan Habek Škola   12:19 (1) 12:19
2.Mislav Koren Škola   12:49 (2) 12:49 +00:30
3.Jakov Pravica Škola   14:16 (3) 14:16 +01:57
4.Fran Zagrajski Škola   15:50 (4) 15:50 +03:31
5.Nika Kuzmanić Škola   15:56 (5) 15:56 +03:37
6.Bartol Perković Škola   15:58 (6) 15:58 +03:39
7.Mario Lah Škola   16:12 (7) 16:12 +03:53
8.Adam Novak Škola   16:28 (8) 16:28 +04:09
9.Filip Smuđ Škola   16:46 (9) 16:46 +04:27
10.Dino Janušić Škola   16:55 (10) 16:55 +04:36
11.Sara Vugrek Škola   17:04 (11) 17:04 +04:45
12.Sven Divjak Škola   17:06 (12) 17:06 +04:47
13.Ivan Tomičić Škola   17:30 (13) 17:30 +05:11
14.Eugen Šaško Škola   17:57 (14) 17:57 +05:38
15.Una Brata Pevec Škola   18:55 (15) 18:55 +06:36
16.Dora Rodeš Škola   19:00 (16) 19:00 +06:41
17.Filip Juraga Škola   19:06 (17) 19:06 +06:47
18.Hana Uranić Škola   20:01 (18) 20:01 +07:42
19.Rea Vodopija Škola   20:04 (19) 20:04 +07:45
20.Emanuel Rožić Škola   21:45 (20) 21:45 +09:26
21.Andrej Perković Škola   22:47 (21) 22:47 +10:28
22.Jakov Grabar Škola   23:29 (22) 23:29 +11:10
23.Elena Koščak Škola   23:31 (23) 23:31 +11:12
24.Dora Selec Škola   26:04 (24) 26:04 +13:45
25.Niko Vučetić Škola   28:41 (25) 28:41 +16:22
26.Karlo Cecelja Škola   29:12 (26) 29:12 +16:53
27.Luka Trupković Škola   29:44 (27) 29:44 +17:25
28.Karlo Kadović Škola   31:20 (28) 31:20 +19:01
29.Stjepan Canjuga Škola   32:27 (29) 32:27 +20:08
30.Elizabeta Canjuga Škola   32:29 (30) 32:29 +20:10
31.Vita Putarek Škola   36:07 (31) 36:07 +23:48
32.Ema Juričan Škola   38:31 (32) 38:31 +26:12
33.Leo Glazer Škola   51:28 (33) 51:28 +39:09
Noa Huzjak Škola   mp disq
Karlo Bartolić Škola   mp disq
Azra Đurević Škola   mp disq
Mihael Kapeš Škola   mp disq
Mihael Kokot Škola   mp disq
Vito Zvonarek Škola   mp disq

Ž18
1.Zdenka Petra Štambuk Ž18   13:20 (1) 13:20
2.Ema Potrebica Ž18   13:50 (2) 13:50 +00:30
3.Jelena Gojmerac Ž18   16:13 (3) 16:13 +02:53
4.Ana Smuđ Ž18   19:55 (4) 19:55 +06:35
5.Majda Vidaković Ž18   21:40 (5) 21:40 +08:20
6.Jana Markulinčić Ž18   26:07 (6) 26:07 +12:47
7.Iva Detić Ž18   39:29 (7) 39:29 +26:09
Lucija Marijela Štambuk Ž18   dns disq
Lana Žnidaric Ž18   dns disq
Ana Srebačić Ž18   dns disq
Nika Kuzmanić Ž18   dnf disq

Ž45
1.Mirka Jakšić Ž45   17:19 (1) 17:19
2.Bojana Nikolić Ž45   19:42 (2) 19:42 +02:23
3.Ivana Kuzmanić Ž45   20:57 (3) 20:57 +03:38
4.Gabrijela Baburek Ž45   22:10 (4) 22:10 +04:51
Zvjezdana Govedarica Ž45   mp disq
Davorka Srebačić Ž45   dns disq

Žene A
1.Ana Beblek Žene A   19:04 (1) 19:04
Petra Turk Žene A   mp disq
Irena Čorko Meštrović Žene A   mp disq

Žene B
1.Jasminka Cindrić Perković Žene B   16:51 (1) 16:51
2.Sandra Bergant Vidaković Žene B   22:15 (2) 22:15 +05:24
3.Nataša Kolarek Žene B   23:06 (3) 23:06 +06:15
4.Sara Sršen Žene B   75:06 (4) 75:06 +58:15
Nikolina Mareljić Žene B   dns disq
Lidija Detić Žene B   mp disq